RoDrie Ventilatietechniek is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van ventilatie in de woningbouw. Wij zijn gespecialiseerd in ventilatie van nieuwbouw woningen en appartementencomplexen. Ook ventilatie van parkeergarages met eventueel bijbehorende CO/LPG en branddetectie
alsook utiliteitsprojecten behoren tot onze werkzaamheden. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de projectmatige woningbouw maar ook de particuliere woningbouw kan bij ons terecht. Zo maken wij projecten van 1 woning tot en met enkele honderden.

RoDrie Ventilatietechniek is een flexibel bedrijf met gedreven en vakkundig personeel. In totaal werken er meer dan 30 personeelsleden binnen RoDrie Ventilatietechniek. Wij leveren en monteren complete ventilatiesystemen met mechanische afzuiging of balansventilatie, met warmteterugwinning vanaf de ventilatie unit tot aan de ventielen en dakdoorvoeren. Behalve ventilatiesystemen leveren en monteren wij ook rookgasafvoer- en luchttoevoersystemen, CLV-systemen, prefab dakkappen etc.

Naast RoDrie Ventilatietechniek zit op dezelfde lokatie Robé BV, een produktiebedrijf dat zich de laatste 10 jaar hoofdzakelijk bezig houdt met de produktie van plaatwerk voor de ventilatietechniek.

Dit varieert van standaard producten voor luchtkanalen, het prefabben hiervan en dakkappen. Ook allround plaatwerk, al dan niet voorzien van een poedercoating in eigen huis, kunnen zij verzorgen. Tevens hebben zij een uitgebreid programma aan isolatiematerialen voor hun klanten om zelf eenvoudig en snel te kunnen isoleren of materialen geďsoleerd aan te leveren. Aangezien zij al hun bewerkingen in eigen huis uitvoeren kunnen zij zo nodig snel leveren met een goede kwaliteit.

Door de combinatie van deze 2 bedrijven kunnen we in RoDrie Ventilatietechniek bv heel goed inspelen op de specifieke wensen van onze klanten en hebben wij een grote flexibiliteit met snelle levertijden. Waarmee we zorgen voor een soepel verloop van zowel kleine als grote projecten.